Vi firar 30 år med Knaus husvagnar!  

I år fyller Bergholm 30 år som företag, och det är också 30 år sedan vi började importera och sälja Knaus husvagnar. Det firar vi med ett erbjudande till dig som köper husvagn mellan 1 juni till och med 31 juli! Knaus har husvagnar för alla tillfällen, resesällskap och årstider. Välj Scandinavian Selection för vintersäsongen vid skidbacken, Sport & Fun för den aktiva semestern eller populära och mångsidiga Südwind med hela 16 planlösningar att välja mellan.  

Ta del av vårt erbjudande

Du som köper en ny husvagn från Knaus mellan 1 juni till och med 31 juli får en värdecheck att välja valfria tillbehör för. För husvagnar som kostar upp till 400 000 kr får du välja tillval till ett värde av 20 000 kr och för husvagnar som kostar över 400 000 kr får du välja tillbehör för 30 000 kr. Du tar del av erbjudandet hos våra återförsäljare som finns runt om i landet.

Sport E.power Selection

Sport erbjuder unikt mycket fordon för pengarna och är nu smidigare än någonsin! Som E.power Selection är denna modellserie helt gasolfri med en mycket låg totalvikt som gör att du kan lasta mer packning. Välj mellan 10 smarta planlösningar.

Südwind 60 YEARS

Innovativ teknik, modern design och omfattande standardutrustning gör Südwind till en riktig framgångssaga. För 2022 erbjuder Südwind 3 planlösningar som E.power Selection, helt gasolfria med en mycket låg totalvikt.

Scandinavian Selection

Scandinavian Selection, speciellt anpassad för vårt nordiska klimat. Med en rad highlights som standard, sin exklusiva design och smarta planlösningar erbjuder den förstklassig trivsel och komfort – oavsett vart nästa resa går.

Bygg din drömsemester

Nu kan du få din Knaus precis som du vill i vår konfigurator. Spara din konfiguration och ta med den till oss vid ditt besök.

Återförsäljare

Knaus representeras av ett stort antal kompetenta och kvalitetsmedvetna återförsäljare runt om i hela landet. Hos våra återförsäljare kan Du som kund alltid räkna med att få bästa tänkbara service.

Hyra husbil?
Visa upphämtningsställen
  • Visa återförsäljare som säljer:
  • Husbilar
  • Husvagnar

Samtliga återförsäljare