I år har många fått upp ögonen för husvagn och husbil – ett självständigt och klimatsmart* val. Är du också sugen på att testa det flexibla sättet att resa och att kunna välja din semester, om och om igen? Ta första steget mot en skön framtid med härliga semestrar och resor – besök någon av våra återförsäljare eller låt oss kontakta dig. Oavsett vilket, hjälper vi dig att hitta rätt husvagn eller husbil. På väljdinsemester.se. kan du ta del av flera fantastiska erbjudanden!

Våra populära helintegrerade

I Knaus helintegrerade modeller får du maximalt med utrymme. Den öppna förarhytten bidrar till känslan av rymd och den stora vindrutan ger utsikt över vidderna både på vägarna och efter att målet nåtts.

L!VE I 900

En riktig pionjär! Inte bara modern teknik och slående design, utan också av ett enastående pris-prestanda-förhållande och ett högt nyttjevärde för din campingsemester.

Bygg din drömsemester

Nu kan du få din Knaus precis som du vill i vår konfigurator. Spara din konfiguration och ta med den till oss vid ditt besök.

Våra flexibla halvintegrerade

En halvintegrerad husbil är smidig och lättkörd och passar alla typer av resor – oavsett om du vill ut i skog och mark eller upptäcka en ny stad.

Van Ti Vansation

Succén är tillbaka i ny tappning, nu på MAN TGE chassi! Modern design och oöverträffad manövrerbarhet - Knaus Van Ti Vansation är ett stadskompatibelt rymdmirakel utan kompromisser.

Sky Wave 60 YEARS

Med upp till 6 sovplatser och bekväm fällsäng är Sky Wave den perfekta husbilen för familjer. Nu som 60 years jubileumsmodell med flera highlights som gör din drömsemester möjlig!

Husvagnar för alla tillfällen

I över 50 år har Knaus skapat oförglömliga semesterögonblick, tack vare erfarenhet, hantverkskunnande och gränslös passion. Med innovativt nytänkande tilltalar Knaus en bred målgrupp med det variationsrika programmet.

Scandinavian Selection

Scandinavian Selection, speciellt anpassad för vårt nordiska klimat. Med en rad highlights som standard, sin exklusiva design och smarta planlösningar erbjuder den förstklassig trivsel och komfort – oavsett vart nästa resa går.

Sport E.power Selection

Sport erbjuder unikt mycket fordon för pengarna och är nu smidigare än någonsin! Som E.power Selection är denna modellserie helt gasolfri med en mycket låg totalvikt som gör att du kan lasta mer packning. Välj mellan 10 smarta planlösningar.

Südwind 60 YEARS

Innovativ teknik, modern design och omfattande standardutrustning gör Südwind till en riktig framgångssaga. För 2022 erbjuder Südwind 3 planlösningar som E.power Selection, helt gasolfria med en mycket låg totalvikt.

Låt dig inspireras

LIVSSTIL, RESTIPS

Underbara strandpärlor

Oavsett var i landet du befinner dig är det inte långt till närmsta bad. Och gillar du inte att ligga på stranden finns det ofta mycket roliga saker att aktivera sig med. Sverige har omkring 100 000 insjöar och många bjuder till bad.

ÅRET RUNT-CAMPING, LIVSSTIL

Aktiv semester med fritidsfordon

Med en husvagn eller husbil finns det gott om chanser till en aktiv och spontan fritid – oavsett om det handlar om sommarsemestern, långhelgen eller en vanlig lördag till söndagsutflykt.

HUSBIL, RESA MED BARN

Nybörjarna som fått blodad tand

Nya resvanor och ”hemester” blev ett ofta förekommande uttryck för många under förra sommaren. För vissa något helt nytt, för andra ett semesterval sedan länge. Max Wimnell, 33, var en av de som under förra sommaren testade på att semestra med husbil för första gången.

Res vart du vill med en campingbil

Med en campingbil från Knaus får du ett flexibelt fordon som fungerar lika bra på långa som korta resor och är perfekt på de allra smalaste vägarna inne i stan.

Box Star 60 YEARS

Upptäck Box Star 60 years jubileumsmodell, campingbilen som klarar allt! Fullmatad med utrustning till ett pris som inte går att motstå.

En lycklig vinnare varje vecka!

Vinn en vecka med husbil!

Tävla under Open Dealer Days och ha chans att vinna en gratis vecka med husbil från vår uthyrningsverksamhet Rent and Travel. Perfekt för dig som ännu inte har något eget fritidsfordon! Allt du behöver göra för att delta är att anmäla dig via formuläret nedan. Varje vecka mellan 8–30 september 2021 dras en lycklig vinnare. Mer information och tävlingsvillkor finns här.

Kontakt- och tävlingsformulär

Oavsett vilken semester du vill ha kan vi hjälpa dig. Fyll i dina uppgifter för att bli kontaktad av en återförsäljare, delta i tävlingen eller både och. Vill du bli kontaktad hör vi av oss inom kort för att på bästa sätt hjälpa dig till ditt drömfordon.

När du kontaktar oss på Bergholm via formuläret och klickar på ”Skicka”, ger du ditt samtycke till att vi lagrar dina uppgifter och delar dem med aktuell återförsäljare och/eller för tävlingsadministration. Du har alltid rätt att begära att uppgifterna om dig raderas, kompletteras eller rättas. Klicka på ”Integritet” nedan för information om hur vi hanterar personuppgifter.

Återförsäljare

Knaus representeras av ett stort antal kompetenta och kvalitetsmedvetna återförsäljare runt om i hela landet. Hos våra återförsäljare kan Du som kund alltid räkna med att få bästa tänkbara service.

Hyra husbil?
Visa upphämtningsställen
  • Visa återförsäljare som säljer:
  • Husbilar
  • Husvagnar

Samtliga återförsäljare

* Chalmers och Göteborgs Universitet har tagit fram en klimatkalkylator som visar att semester i husbil är ett av de mest klimatsmarta alternativen, jämfört med andra semestertyper. Vill du läsa mer om kalkylatorn eller beräkna din resa, gå in på http://mobiltboende.se/#klimatberakna.