Filmer

TV4 Nyhetsmorgon om campinglivet

Här kan du se ett klipp från TV4 nyhetsmorgon där Lars Bergholm visar Jenny Strömstedt hur campinglivet kan se ut i husbilen Knaus Sun I 900 samt husvagnen Knaus Südwind 650 PXB.

Så klimatsmarta är campingfordon

Enkelt förklarat hur klimatsmart du kan semestra med husbil.


Så fungerar fordonsskatten

Enkelt förklarat hur fordonsskatten fungerar.

Klimatsmart semester med Knaus

Det klimatsmarta alternativet

Knaus Sky Ti Platinum Selection

KNAUS SKY TI är det perfekta sättet att njuta av semestern.

Läs mer
Knaus L!VE I

Med Knaus L!VE I har vi skapat en unik husbil i det helintegrerade segmentet.

Läs mer
Svensk camping - Sveriges största semesterboende

2018 blev ytterligare ett rekordår för svensk camping. Antalet husvagnar och husbilar uppgår till mer än 385 000 och gästnätterna på Sveriges campingplatser fortsätter att slå nya rekord. Filmen är framtagen av SCR Svensk Camping och Husvagnsbranschens Riksförbund.

Knaus L!VE TI

L!VE TI är en fullt anpassningsbar reskamrat med förstklassig kvalitet och ett unikt prisförhållande som tål att jämföras.

Knaus Deseo

Vår allroundvagn. Förra säsongen började revolutionen med TRAVELINO - nu tar vi nästa steg med den nya DESEO. Tack vare den senaste FibreFrame-tekniken kan vi göra DESEO ännu mer flexibel och rymligare. Med den anpassningsbara konstruktionen och framtidsinriktade designen säkerställer vi den perfekta balansen mellan lastyrymme och bostad så att även två fullstora motorcyklar kan transporteras. På destinationen blir DESEO till en fullt utrustad, bekväm husvagn. Praktiskt, eller hur?

Knaus Van Ti Plus

Vi har kombinerat det bästa från två världar: De smidiga egenskaperna hos Knaus Van Ti och de goda köregenskaperna hos MAN TGE har resulterat i en unik husbil som gör din reslust gränslös. Den tar sig fram lika bra på hisnande serpentinvägar och hoppiga grusvägar som på snöiga vintervägar och exotiska landsvägar. Res vart du vill!